Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ajankohtaista

Katso videot ja artikkelit >>>

---

       Suvi Pajunen, fysioterapeutti
       KIHU:n Training Room -hankkeesta
       on hoitanut
        - urheilijan nilkan vammaa  >>>
        - urheiljan polven vammaa  >>>

---

Dosentti,  urheilufysioterapeutti (ATC) Tiina Laitala-Leinonen Turun yliopiston Lääketieteellisestä tiedekunnasta on käyttänyt Cryonic-kylmähoitoa

- Urheilijan olkapään labrumkorjausleikkauksen jälkeisessä hoidossa >>>
- Urheilijan etureiden lihasruhjeen (puujalka) hoidossa >>>

---

Hermokipupotilas Jyrki Taavettila on saanut Cryonic-laittella annettavasta huippukylmähoidosta lääkkeettömän avun vaivaansa.

Katso video >>>

 ---

Cryonic-laitteilla on hoitolaiteluokitus

Lue eläinpraktikkojen lausunta koskien uuden eläinsuojelulain §19 liittyen eläimien hoitamiseen vain sellaisilla laitteilla, joilla on asianmukainen terveydenhuollon hyväksymismerkintä  >>>  

Kylmähoitoa koirille - käyttökokemuksia

NCS-huippukylmähoito koirien hoidossa

NCS-huippukylmähoidolla on saatu hyviä tuloksia myös koirien hoidossa.  

Atte Kärnä on ammattifysioterapeutti, jolla on pitkä kokemus sairauksien hoidosta sekä urheilufysioterapiasta mm. jääkiekkojoukkueissa kaksissa olympialaisissa. Hän on jo vuosia antanut huippukylmähoitoa sekä ihmisille että eläimille. Alla on muutamia hoitoesimerkkejä Aten uran varrelta.

"Rispaantunut" ojentajajänne

Koirahiihdon ammattilaisen, Remu-koiran ojentajajänne oli ”rispaantunut” ja kipeä siinä määrin, että eläinlääkäri oli jo suositellut leikkausta. ”Annoin noin minuutin huippukylmähoitoa jänteeseen, alueelle ja kiinnityspisteisiin. Heti ensimmäisellä hoitokerralla omistaja huomasi positiiviset vaikutukset ja kolmen, noin viikon välein tehdyn, hoidon jälkeen Remu otti emäntänsä kanssa hopeaa SM-kisoissa. Remu oli muutama vuosi sitten ensimmäisiä koirapotilaitani ja vakuutti minut siitä, että huippukylmähoidolla voidaan auttaa myös koiria” , muistelee Atte.

Lonkkavaiva

Iäkkäällä saksanpaimenkoiralla oli lonkkavaiva, joka aiheutti jatkuvan ja merkittävän ontumisen. Koiralle oli annettu monia erilaisia hoitoja mutta ne eivät olleet tuoneet merkittävää apua potilaalle ja lähellä edessä häämötti vääjäämättä viimeinen nukutuspiikki. Omistaja halusi koettaa huippukylmähoitoa vielä viimeisenä oljenkortena. ”Heti ensimmäisen hoidon jälkeen ontuminen loppui. Hoidin koiraa vielä toisenkin kerran. Jälkeenpäin kuulin omistajalta, että kylmähoidon myötä hyvälaatuisia elinpäiviä oli saatu yli puolen vuoden verran.” 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?