Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ajankohtaista

Katso videot ja artikkelit >>>

 ---

Tutustu NeuroCryoStimulation-hoitolaiteperheen uusimpaan tulokkaaseen CryoScreen-hoitolaitteeseen >>> 

---

Tutustu kylmähoitotekniikoiden vertailuun >>>

---

Lue Turo-koiran tarina. Vaivat väistyivät ja Turo elää taas täyttä koiran elämään. NCS-kylmähoitoa Turo saa säännöllisesti 1,5-2 viikon välein. >>>

---

Naisten jääkiekkomaajoukkueen fysioterapeutti, OMT-fysioterapeutti Pasi Lambacka kertoo nopeasta ja tehokkaasta NCS-hoidosta.

Lue lisää >>>

---

        Eläinlääkäri Laura Laakso on
        käyttänyt hevosille cryoterapiaa
        turvotuksen hoidossa.
        Hoitamattomana turvotus voi
        aiheuttaa kudoksessa lisävaurioita.
        Lue neljä tapausselostusta 
        sisältävä yhteenveto >>>

         ---

Cryonic-laitteilla on hoitolaiteluokitus

Lue eläinpraktikkojen lausunta koskien uuden eläinsuojelulain §19 liittyen eläimien hoitamiseen vain sellaisilla laitteilla, joilla on asianmukainen terveydenhuollon hyväksymismerkintä  >>>  

NCS-huippukylmähoitoa käytetään urheilijoiden palautumisen tukena ja vammojen hoidossa

Huippu-urheilijoiden kokemuksia NCS-huippukylmänhoidosta:

Nooralotta Neziri, aitajuoksija

Nooralotta Neziri on käyttänyt Cryonic-kylmähoitolaitetta nilkan akuutin tulehduksen ja penikoiden hoitoon sekä kokonaisvaltaiseen palautumiseen. 

Katso video >>>

Antti Ruuskanen, keihäänheittäjä:

Loppukesästä 2015 lähtien olen käyttänyt kehoni tuntemusten mukaan tarvittaessa lihasvammojen ennaltaehkäisyyn Cryonic-kylmähoitolaitetta. Kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät.”

Katso video >>>

 

Pasi Lambacka, OMT- fysioterapeutti, naisten jääkiekkomaajoukkueen fysioterapeutti:

"Ensimmäinen kokemukseni Cryonic-huippukylmähoitolaitteiden käytöstä on kiekkojoukkueemme MM-kisojen viimeistelyleiriltä Vierumäeltä keväällä 2019. Huomasimme välittömästi, että saimme kolhuja saaneita pelaajia nopeasti parempaan pelikuntoon NCS-hoitojen avulla. Kisojen aikana Cryonic-laite oli fysiotiimille korvaamaton apu hallilla päivittäin.  Myös pelaajattaremme olivat tyytyväisiä erittäin nopeaan ja tehokkaaseen NCS-hoitoon."

 

Suvi Pajunen, fysioterapeutti KIHU:n Training Room -hanke:

Nilkan vamma

"Kyseessä on 25-vuotias koripalloilija, jolla on kaksi kuukautta sitten äkillisesti tapahtunut nilkan vamma, jossa useiden nilkan ligamenttien repeämiä sekä luukontuusiota. Nilkan kuntoutus on edennyt suunnitelmallisesti, mutta kuormituksen lisääntyessä nilkassa esiintyy turvottelua sekä ihon lämpötilan nousua.

Viikon kestäneen Cryonic-huippukylmäjakson jälkeen ihon pintalämpötila on laskenut, sekä punoitus hävinnyt. Loukkaantuneen nilkan ihon pintalämpötila on nyt verrattaen lähempänä terveen verrokkijalan ihon lämpötilaa. Nilkan turvotus on viikon hoitojakson jälkeen vähentynyt 75 % kun verrokkina toimii urheilijan terveen nilkan ja jalkaterän ympärysmitta. Urheilija on kokenut Cryonic-huippukylmäjakson hyödylliseksi."

Lue koko tapausselostus >>>

Polven vamma

"Kyseessä on 28-vuotias urheilija, joka kaatunut maastolenkillä ja lyönyt polvensa kiveen. Polvessa ei murtumaa tai ligamenttivaurioita. Polveen muodostunut verenpurkaumaa ja turvotusta.

Pååtetään aloittaa viikonmittainen, tehostettu Cryonic-huippukylmäjakso turvottelun sekä ihon lämpötilannousun helpottamiseksi. 

Intensiivisen hoitojakson jälkeen polven kiputila poistui seuraavien päivien kuluessa. Asiakas koki Cryonic – huippukylmähoidon tehokkaana ja nopeana kylmähoitona, jolla kipu saatiin poistettua."

Lue koko tapausselostus >>>

Urheilujoukkueissa käytetään NCS-huippukylmähoitoa 

 

 

Jääkiekonpelaaja Veera Oikari on saanut leikattuun polveensa NeuroCryoStimulation-huippukylmähoitoa. Hoito on auttanut kipuun ja vähentänyt turvotusta.  Lue lisää >>>

 

 

SM-ringettejoukkue RNKFlyers on käyttänyt NCS-huippukylmähoitoa palautumiseen ja vammojen hoitoon. Katso joukkueen hauska mannequinchallengevideo >>> 

 

 

 

Katso TPS:n käyttökokemuksia huippukylmähoidosta >>>

 

 

 

Katso TPS Salibandyn video Cryonic-kylmähoidosta >>>

 

 

 

 

Katso HJK:n käyttökokemuksia Cryonic-huippukylmälaitteesta >>>

 

 

 

 

Katso koripallojoukkue KYHunksien tekemä vauhdikas video huippu

kylmähoidon käytöstä >>>

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?