Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ajankohtaista

Katso videot ja artikkelit >>>

---

Olemme mukana Tanssii Tähtien Kanssa -taustajoukoissa:
Facebook >>>
Instagram >>> 

---

Fysioterapeutti Päivi Heimola on saanut hyviä tuloksia kipeytyneiden tenniskyynärpäiden hoidossa NCS-huippukylmähoidolla >>>

--- 

Dosentti,  urheilufysioterapeutti (ATC) Tiina Laitala-Leinonen Turun yliopiston Lääketieteellisestä tiedekunnasta on käyttänyt Cryonic-kylmähoitoa

- Urheilijan olkapään labrumkorjausleikkauksen jälkeisessä hoidossa >>>
- Urheilijan etureiden lihasruhjeen (puujalka) hoidossa >>>
Lue myös Tiinan kuvaus hoidosta ja sen vaikutuksista >>>
Katso TPS Salibandyn video Cryonic-kylmähoidosta >>>

---

Hermokipupotilas Jyrki Taavettila on saanut Cryonic-laittella annettavasta huippukylmähoidosta lääkkeettömän avun vaivaansa.

Katso video >>>

 ---

Cryonic-laitteilla on hoitolaiteluokitus

Lue eläinpraktikkojen lausunta koskien uuden eläinsuojelulain §19 liittyen eläimien hoitamiseen vain sellaisilla laitteilla, joilla on asianmukainen terveydenhuollon hyväksymismerkintä  >>>  

Fysioterapeutit ja hierojat ovat saaneet hyviä tuloksia NCS-huippukylmähoidolla 

Tiina Laitala-Leinonen, dosentti, urheilufysioterapeutti (ATC) Turun yliopiston Lääketieteellisestä tiedekunnasta on käyttänyt NCS-kylmähoitoa:

- Urheilijan olkapään labrumkorjausleikkauksen jälkeisessä hoidossa >>>
- Urheilijan etureiden lihasruhjeen (puujalka) hoidossa >>>

Katso myös Tiinan kommentit TPS Salibandyn videolla Cryonic-kylmähoidosta >>>

"Olen käyttänyt Cryonic-kylmähoitoa akuuttien ja kroonisten urheiluvammojen, leikkauksen jälkeisen kivun ja turvotuksen, arpien ja neurologisten oireiden hoidossa pian kahden vuoden ajan. Hoito on nopea ja kivuton, ja asiakkaiden hoitomyöntyvyys on hyvä. Kylmä, paineella iholle tuleva hiilidioksidikidesuihku lievittää kipua tehokkaasti, ja käytän sitä mm. rauhoittamaan manuaalisen terapian aiheuttamaa käsittelykipua.

Akuutit vammat

Akuuteissa vammoissa, huolellisen 4K-hoidon jälkeen, huippukylmä vähentää turvotusta ja nopeuttaa mm. paluuta urheiluun. Leikkauspotilailla huippukylmä lievittää kipua todennäköisesti kahdesta syystä: kylmän aiheuttaman analgesisen vaikutuksen, sekä turvotuksen vähenemisen kautta. Leikkausalue paranee hyvin ja haavasta tulee siisti. Eräällä potilaalla ei isossa polven alueen leikkauksessa tapahtunut lainkaan keloidinmuodostusta, vaikka taipumus keloidinmuodostukseen oli muista arvista nähtävissä. 

Krooniset TULE-vammat

Kroonisten TULE-vaivojen hoidossa huippukylmä lievittää kipua ja lisää sidekudoksen ja lihasten venyvyyttä, sekä rauhoittaa ärtynyttä kudosta. Plantaarifaskiitit, epäspesifit polven ja olkapään sekä alaselän krooniset kiputilat käsittelen osana terapiaa aina huippukylmällä. Kovan harjoitusrasituksen jälkeistä lihasten tukkoisuutta vähennän urheilijoilla huippukylmällä, ja he kertovat systemaattisesti käsittelyn jälkeen lihasten olevan kevyet ja rennommat. Tämä johtunee ainakin osittain siitä, että Doppler-mittausten perusteella verenvirtaus käsittelyalueella lisääntyy. Huippu-urheilussa Cryonic soveltuu yksilö- ja joukkueurheilijoille kehonhuollon tukitoimeksi ja vammojen hoitoon erinomaisesti. TPS Salibandyn liigapelaajilla huippukylmä on nyt käytössä toista kautta.

Neurologisten potilaiden hoito

Neurologisilla potilailla huippukylmä vähentää kipuja ja vaimentaa epäspesifejä ja ylivilkkaita sensorisia stimuluksia. Tutkimusnäyttöä huippukylmän solutason vaikutuksista neurologiassa ei ole, mutta potilaiden kokemukset mm. hermovammasta toipumisen yhteydessä puoltavat huippukylmäkokeilua. Tähän mennessä kohdalleni on osunut kolme neurologista potilasta, jotka kokivat huippukylmän aiheuttavan lieviä epämiellyttäviä jälkioireita. Kaikkien oireet lievittyivät 6h sisällä käsittelystä, ja yhdellä 3v krooninen kipuoire helpotti seuraavana päivänä."

-

Fysioterapeutit Päivi Heimola ja Virpi Töyrylä Expodos Oy:stä Heinolasta

ovat käyttäneet NCS-huippukylmähoitoa mm.

- työtapaturmassa vahingoittuneen peukalon hoidossa >>>

- ja useamman kuukauden oireilleen ja työntekoa häirinneen tenniskyynärpään hoidossa >>>

Myös aiemmin pistoksella hoidettu kyynärpää on saatu oireettomaksi yhdellä hoitokerralla. >>>

-

Pasi Lind, urheiluhieroja, kouluttaja ja valmentaja - lähes 10 vuoden kokemus huippukylmähoidon vaikutuksista

"Olen antanut huippukylmähoitoa Cryonic-laitteilla asiakkailleni päivittäin jo lähes kymmenen vuoden ajan. Asiakkaani kuormittuvat fyysisesti työssään erittäin paljon, mutta myös nopeaa hoitoa vaativia tapaturmia sattuu usein. Huippukylmähoito on erittäin nopeaa ja tehokasta ja siksi se sopiikin hyvin jatkuvaan käyttöön osana fysioterapiakonseptiani, myös asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä hoitojen vasteisiin.  Urheiluvammojen lisäksi hoidan Cryonicilla lähes päivittäin päänsärkyä aiheuttavia hartiakireyksiä hyvin tuloksin. Kaikilla ihmisen TULE-vaivoja tai ongelmia hoitavilla pitäisi olla huippukylmälaite." 

Atte Kärnä, ammattifysioterapeutti - pitkä kokemus Cryonic-huippukylmälaitteiden käytöstä

Atte Kärnä on ammattifysioterapeutti, jolla on pitkä kokemus sairauksien hoidosta sekä urheilufysioterapiasta mm. jääkiekkojoukkueissa kaksissa olympialaisissa. Hän on jo vuosia antanut huippukylmähoitoa sekä ihmisille että eläimille. Alla on muutamia hoitoesimerkkejä Aten uran varrelta.

"Olen hoitanut lukuisia iskias-potilaita hyvin tuloksin. Myös esimerkiksi niska-hartiaseutu, olkapään alue (esim. kiertäjäkalvosin), kyynärpään alue ja ranne ovat olleet yleisiä hoitokohteita.  

Yllätyin, kun ensimmäinen potilaani sai apua tinnitukseen, sen jälkeen olen hoitanut useita vastaavanlaisia ja monella tämä kiusallinen vaiva on pysynyt poissa puolisen vuotta.

Cryonic-huippukylmähoidon parantavat vaikutukset ovat nopeat ja moninaiset, ja se sopii monen ongelman hoitoon. Sen vuoksi käytän sitä yleistyövälineenä niin sairauksiin kuin  urheiluvammoihinkin. Lisäksi käytän NCS-huippukylmähoitoa tehostamaan hoitoja, joissa käytän kinesioteippausta.”

Atte on hoitanut ihmisiä Cryonic-kylmähoidolla vuosien ajan. Atte on havainnut, että hoito on erittäin nopea ja helppo antaa. Useimmiten kivut lievittyvät jo heti ensimmäisellä hoitokerralla ja monet ongelmat ovat parantuneet 1-3 hoitokerran jälkeen.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?